Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 8 October 2012

kelasss damia dah ade blog


blog ni jadi senyap sunyi je sebab ni la.
hati ni lebih ke arah blog si kecik ni.
ye la kan blog aku ni pun banyak dok cite pasal anak dara tu je.
so aku rasa better aku create je account blog untuk cerita pasal dia je.
paling tak dia besar nanti boleh la baca balik apa yang mama tulis ye dak?
orang dulu² tulis dalam diari sorok bawah bantal. 
idak la aku nak tulis diari bagai kan.
tulis blog pun ok ape.
 nah ni link anak dara tu.


=))





No comments:

Post a Comment