Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 September 2012

ENTRY MEROYAN!

hangin pulak aku pepagi ni.
ada sorang makcik ni dari company luar call nak sahkan kehadiran my bos untuk jamuan raya sabtu ni.
aku cakap bebaik, nanti aku check & call dia balik untuk confirmkan.
sebab aku pun baru masuk ofis after kursus dari minggu lepas. 
jemputan raya untuk bos aku bukan takat 2-3 je. banyak ok. ko ingat aku nak ingat semua ke dalam otak yang mana bos aku nak pegi ke tak. aku cuma PA bukan computer! DAMN!
tetiba pulak dia nak hangin terus PAAAPPP letak telefon!
biadap betoi orang macam ni.
aku memang pantang kalau aku baik dengan orang, tapi orang buat taik dengan aku.
lepas tu aku check balik, tengok note dari akak kerani opis aku ni, dah buat pun pengesahan tu 5/9 hari tu. 
lepas tu memang aku call balik la nak cari makcik tadi tu.
niat hati memang nak kasi laser sikit.
nasib staff lain yang angkat. kalau tak sia² makcik tu kena laser.
ko ingat ko keje company besar bukan keje gov ko boleh suke2 kurang ajar ke?
bawak2 la pegi kursus FRONTLINER ke kursus ADAB PENGGUNAAN TELEFON!

stupido!

hamek ko entry meroyan dari aku tetiba hari ni.

sekian.

bye!

No comments:

Post a Comment