Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 10 August 2012

iftar: wadihana islamic steakhouse

wah sekejap je dah 21 Ramadhan kan.
cepat sangat Ramadhan kali ni berlalu.
minggu depan dah start cuti raya.
semalam aku & hubby berbuka kat wadihana islamic steakhouse (WISH), bangi.
pukul 3.30 ptg aku dah call untuk booking.


gambo ni aku copy dari FB dorang je. 

kitorang sampai pun dalam pukul 6.45 ptg camtu.
kelam kelibut dok order la jawabnye.

aku order grilled chicken breast

hubby order grilled sirloin steak

pastu pizza tandori..pizza dia lebih kurang macam dominos. 

harga dia berbaloi la dengan rasa nye.
harga standard macam steakhouse lain jugak.



nasib budak debab ni duduk diam je dalam stroller. sebab kenyang dah menyusu.
cer lapooor tengok. pitam mama dibuatnye. 

balik tu sempat menyinggah jap kat MANJAKU bangi.
konon nak cari stoking si kecik tu je, alih² biasa la mamanye.
pantang tengok baju baby, beli lagiiiii..
huwaaaa..sampai papanye bebel ler kat mama.
dari nak beli stoking last² rm160 gak abis.
huhuhu..sayang anak punye pasai kan?

ok tu je nak cite.

bye!

hugs,

mama damia


No comments:

Post a Comment