Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 29 August 2012

damia - 4bulan

assalamualaikum.
salam syawal semua!
dah 11 syawal pun hari ni. 
dok syok BW tengok blog kengkawan cite pasal raya tak abis2 lagi kenn?
aku je tak de cite pasal raya lagi. sebabnye gambor raya semua dalam camera lagi.
huhuhu.

++++++++++++++++++++++++

semalam bawak si kecik pegi checkup 4 bulan.
timbang berat. 
masa 3 bulan berat 5.6kg & bulan ni dah naik 7.3kg.
tokojottt omak ehhh!!!
nasib nurse cakap BMI still ok. lagi sikit nak obes. fuhh..
aceli aku suke je bila baby kecik2 gini tembam tembun camni.
sedap nak gomol2.
dulu kalau anak orang yang pipi tembam gini memang jadi mangsa aku ler.
now dah ade anak sendiri, nak gomol anytime anywhere pun boleh. 
hehe.
tak sabo nak tunggu dia 6 bulan. boleh bagi dia makan puree & bubur dah nanti.




damia dah ade play gym dah sekarang.
tu baru lepas penat main ler tu sampai tertido terus. 
pandai manjer mama ni main.


ni kawan baru damia. cici namanye.
peneman tido dia. =))

ok takat ni je dulu ea.

bye!

mama damia



No comments:

Post a Comment