Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 30 August 2012

Beraya Di Ipoh!

Assalamualaikum w.b.t.

sedia maklum taun ni giliran beghaye rumah ahkak dulu kat ipoh. 
sebab taun lepas pagi raye kat kg talang, parit belah husband.
taun ni tema pagi raya merah putih ye.
macam sambut gong xi fa chai pulaks kenn?
blasah je ler, tu pun tema last minit. 
sebab last minit baru jumpe baju kurung damia kaler merah putih ni. beli kat pkns bangi je. hehe.
oh ye aku kat ipoh smpai raya ke-3. petang raya ke-3 tu dah chalooo balik tepen.

buah hati.jantung.limpa mama in red white polkadot.
♥ u Has Adelya Damia

mama & papa in red white jugaks..
mama kalau posing tak macam kanak² riang memang tak sah. 
=))

raya ke-2.


bile 2 beradik berposing. dalam bilik mak pun jadi. hehe.
baju kuning tu akak aku ye. pls jangan buat aku sentap nak kate dia ADIK plak. 
kalau pegi jalan beraya rumah sedara yang lama tak jumpe, mesti dok cakap aku akak. 
grrrr. beza 5 taun ok aku & dia. aku masih muda remaja gitewww.. kahkah.


anak dara ni jenuh dah makyang nye terjerit² nak tercabut anak tekak kat depan panggil suruh tengok camera.
memang dia wat derkkk je la. sabau jela anak. 


gambo SS mama damia harus ler ade kan.
hehe. 

bye!

mama damia


No comments:

Post a Comment