Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 26 July 2012

makcik kayooo...

mentang² semalam dah gaji kan, plus tunggakan gaji masuk pulak tu bulan ni. plus bonus raya lagi 1/2 bulan gaji. 


woohoo..joli katak la jom!
abis online shop aku terjah. niat hati nak setel shopping baju anak dara tu dulu.
selagi tak setel beli baju dia, hati tak tenteram. muahaha..nampak tak sifat keibuan disitu?#muntah ijo#
padahal mamanye pun shopping barang dia sekali.
=P
shopping online je senang. baju pun banyak yang lawa². cume nak cari gaun kembang² untuk baby size 6-9M yang payah nye. asyik non hado / sold out je..stress maknak!
mama nye yang ober kan? 
nak buat macam mana anak 1st. excited nye lebih sikit. 
ada 2 online shop aku dah aim baju dia.
TAPIIIII...
bile bershopping online ni, tahap kesabaran kena tinggi.
SEBAB asal dah berkenan je SOLD OUT!!
adoiyaiiiinyeepun...
sakiitt hatii..sakiitt hatii..(versi ropi cecupak)


k la penat la puasa² ni menaip pepanjang. bye!



1 comment:

  1. kak..selalu beli barang online kat mane? baju orang dewasa tau. bukan baby...

    ReplyDelete