Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 29 November 2011

my baby in womb: update 4 months

hai blog aku sekarang dah jadi blog ibu mengandung pulaks.
asyik cite pasai baby je kan? 
hohoho~
blog ni lebih kurang cam diari aku ler. kot² nanti bila baby dah keluar pun, aku still simpan cerita² & pengalaman time aku pregnant ni. kot² pregnant anak ke-2, ke-3, ke-4 dan seterusnye (wah gitu ko), so aku boleh refer balik entry² lama ni. tu motip nye!
so paham?
last week aku dah pegi checkup tapi tak jumpe doc untuk scan. sepatutnya scan minggu lepas, tapi doc suh datang minggu ni lak. haih.
so, pagi tadi pegi la scan. tujuan scan untuk konpemkan EDD aku bile.
kan hari tu aku punye EDD cam lari sikit. so minggu ni check, doc cakap baby aku baru 17minggu. ok la tu lari 1minggu je dari due asal. 
yang paling besh bile tengok baby gerak². kemain ligat lagi ye dia. kaki tak dok diam. tak kisah la janji anak mama sihat kat dalam tu. papa pun senyum je bile dapat tengok baby. suke ye papa. 
tapi yang sedihnye, doc cakap uri mama nampak cam ke bawah sikit. tapi doc cakap awal lagi. tapi tetap risau! takuittnyee..

harap sebelum bersalin nanti uri tu naik balik la ke atas. kawan² tolong doakan ye. kalau tak terpaksa bersalin czer la nanti. huks.. sebolehnye nak bersalin normal. tapi kalau dah ketentuan macam tu, aku redha jela. asalkan baby dapat bersalin dengan selamat. 

ok la sambung lagi nanti. jiwa tengah kaco ni. 
(-_-,)

No comments:

Post a Comment