Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 22 November 2011

kempunan lah nak pegi bercuti!



sobsobsob.

niat hati nak pegi bercuti kat bandung next year alamatnye kena postpone la.
plan asal nya nak pegi bercuti dengan FIL  ke bandung bulan 6 taun depan.
bila dah dapat tau tuptup ada 'isi' dalam peyot ni, otomatik la plan aku & hubby terbantut.
time tu aku dalam pantang ler.
tak dapek la kitorang nak join sama. sedih gak. sobsobsob lagi.
tapi....yang kat 'dalam' peyot ni lagi berharga dari segalanya.
bercuti bila² pun boleh pegi, nak buat anak ingat senang? 
7 bulan tau baru berjaya. (-_-')
so terpaksa la plan lain dengan laki ku.
rasa cam ketagih lak nak pergi bercuti! siyess..bila pergi bercuti, otomatik hati pun tenang je..oh..rindu perasaan tu! eceh.poyo lebih! =P
tak pe, kumpul duit dulu masuk tabung cuti-cuti bagi cukup baru boleh plan.
tiap² taun paling kurang perlu sekali pergi bercuti & spend time dengan family. 
baru rumahtangga tambah² bahagia. tak gitu?
nasib dapat laki sekepala. lau tak dok umah melangut jela.
oh tidakkK! tengok taik lalat kat tapak kaki pun dah tau aku memang kuat berjalan.
eh ade kene ngene ke? =))
eh ni cite kalau ade rezeki lebih la, kalau tak de $ nye duduk umah tengok tv jela.
(T_T)
 caya tak genting pun aku tak penah pegi?caye tak caye tak? setakat lalu genting sempah, say hi hi bye bye otw pegi kuantan penah la. sian kat aku kan. bila laki aku nak bawak ntah. peyot da memboyot dah ni. harapan la nak pegi masa terdekat ni. tunggu baby keluar la jawabnye. sian mama kan baby? tapi papa tak penah pegi cameron lagi. sian kat papa jugak kan? muehehe..
sori syg! =P

k bye!

2 comments:

  1. lau dah preg boyot ler namanye..ade ea org preg tak boyot?hehe..

    ReplyDelete