Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 25 October 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

jangan tekejut bab tetiba aku rasa macam buang tebiat pulaks nak join contest ni. 
hehe. sesaje nak cuba nasib. mana tau kan kot² rezeki anak dalam peyot ni. 
kalau korang pun rasa nak join meh meh..sila ikut arahan kat bawah okeh.

  • LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND. 
          - PAGE ASKAR PINK
                                  - AMALINA LAND just click button LIKE di atas widget follower.
  • Warganegara Malaysia.
  • Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  • Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
  • Lepas dah buat semua tu, publish entry berkenaan dan letakkan link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.
TARIKH TUTUP 24 NOV 2011 yeee bukan 1 DIS 2011. 

nah aku tag kat korang pulaks:


GOOD LUCK!

4 comments:

  1. Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

    #Hehe, mesti baby tu comel mcm maknya. Lina doakan semoga kedua-duanya selamat :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

    ReplyDelete
  3. Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

    ReplyDelete