Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 26 October 2011

baby in worm: GAMBAR

hamek ko pepagi lagi dah datang rajin nak update blog. huahua.
tak de menda sangat pun nak ditaipkan. cuma nak tempek beberapa gambor je.


time ni scan doktor cakap baru 8 minggu. yang tompok hitam belah kiri tu tau.
 kanan tu pundi kencing kata dia.

time ni scan masa last week tu. 10 minggu kalau ikut scan. 
nampak tak baby kat dalam kantung hitam tu?

tu diaa.vitamin yang kemain banyak. (T_T)

buku pink! sentiasa je ada dalam handbeg.

okeh tu je nak cite.
=))

5 comments:

  1. ada dpt x 1 ubat tu yg bau nye...perghhh mucuk gile..aku sllu 'bercinta' nak makan ubat tu.. vitamin b comp kot..

    ReplyDelete
  2. tu ade tu kat ats..kaler kunin kecik tu kan?aku pun yg tu last sekali aku telan...tak sukee ler..bau kuat sgt..uwekk..

    ReplyDelete
  3. first baby ye....seronoknya pregnant.

    ReplyDelete
  4. ungu>>besh..hehe..tq..
    qaseh>>yup..1st baby..=))

    ReplyDelete