Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 10 September 2011

teharu! ade jugak yang paham

sape add aku kat pesbook tau ler pe status latest aku tadi.
yang tak add tu nah aku bagi tengok jugek.

 
ok dah tengok kan?
sobsob...bergenang jugak airmata aku bile bace ayat last tu.
ok kat bawah ni aku balas pulak pe yang kawan aku tu tulis.


thanks kawan sebab dalam kedukaan aku still ade yang memahami dan menDOAkan.
kawan-kawan, aku hargai setiap kali ade yang bertanya,aku paham korang sangat-sangat ambil berat, tapi janganlah sampai mengguriskan hati ye. 
sebelum tulis fikir dulu ayat yang sesuai ok?
bukan pada aku pun, untuk kawan-kawan lain yang senasib dengan aku.
tak de yang kawin tak nak anak oittt..
jangan risau, kalau aku dah pregnant, aku uar-uarkan kat korang ye.
aku ngan hubby pun tak sabo nak timang anak sendiri nih.
doakan tuk kitorang ea.

muax!!



4 comments:

  1. hurm..mmg runsing ble org tny camtu kan.kalo kte ada kuasa,skrg jgk kte ada2kan..dorg cam taktaw sume tu ditangan Allah SWT.sabar je la sbb Allah sntiasa bsama org yg bsabar.

    ReplyDelete
  2. sabaq weh ! aku paham sangat apa yang asa tu weh ! memang kadang² disebakan ckp² orang kita ni berendam ayaq mata tambah aku yg PJJ ni.. org ckp senang la.. itu ini.. yg nak ngadap aku ngn incit somi gak.. sabaq wehh :(

    ReplyDelete
  3. mrs amad>>tu la..mcm la kita tau bila Tuhan nak bagi anak...haih...
    shela>>aku pun dah pueh dah berendam air mata..kecik hati pun de kdg2 bile ade org yg cam tak phm ni..sobsob...

    ReplyDelete
  4. Sabar gendon, biar la org nk kate ape.. insyallah nnti ade rezeki ade la.. skrg nie allah bgi chance hdup bdua dlu :)

    ReplyDelete