Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 8 September 2011

Pengalaman Beraya Sebagai Isteri

selamat hari raya korang!ok agak lambat aku nak hapdet blog cerita pasai raya. al-maklum time raya memang aku tak on9 sangat. line tenet adalah sangat slow, so dari aku on9 pastu sakit hati, lebih baik melayan tetamu yg datang beraya. eceehh..


so, nak cerita pasal pengalaman raya aku tahun ni. tahun ni giliran aku beraya dengan family suami aku. so perasaan tu mula² nebes gak la. tapi lama-kelamaan dah jadi ok dengan sendirinya.  pagi raya kami adalah di taiping. lepas sembahyang raya, bergambo² dulu pastu pergi beraya kat batu gajah pulak. petang camtu baru gerak balik kg talang, parit. 


meh tengok gambo pulak.


tema raya pertama adalah pink ye. eh cam kenai je baju tu kan?
baju nikah kitorang la. recycle sudeyy. baru pakai sekali je.
tapi time raya ramai yg tak perasan. 
ngehehe~

time ni ngah siap² nak gerak dah. 
sempat lagi posing kat kete kesayangan hamba.

bila dah sampai parit, terus berposing bergambo dulu.
disebabkan laki keje RISDA,background pun cari pokok getah jugak.
(^_^)^

kemain ceria lagi laki aku. ni salah 1 peberet pic. 
nice kan semua pakai pink?

ni time raya ke-2. lepas beraya kat gelung puyu,kitorang pegi teluk senangin pulak.
dekat dengan pantai remis. ombak kuat ok time ni. hancur harapan dorang yang nak mandi laut..kekeke. singgah kejap je, sebab ni pun dah nak senja. 

gambo berdua wajibla ade kan. 
kalau tak de mau meroyan gak aku kat situ.
>.<

baju ni time raya-3. merah menyala ko. tapi aku suke.
~huhuhu~

raya ke-3 petang baru aku balik beraya kat umah family aku lak kat ipoh.
tak banyak sgt pun gambo sempat ambik kat sane.
tak pe tak pe. tahun depan giliran aku pulak beraya ipoh.
yeszzaaa!!! 


ok selamat hari raya semua. maaf zahir & batin!

5 comments:

  1. beb ! tapi aku mmg kenai pon baju tuh .. ekekek !! santek2!! ^_^

    ReplyDelete
  2. alahai cumelnya raya berdua. Bile nk beraya bertiga?

    ReplyDelete
  3. insyaallah..kalau Tuhan bagi rezeki adela nanti..=))

    ReplyDelete
  4. yiieee..same..same..kte pun 1st time gak braye as hubby n wifey. Best 1st raye dpt raye kat kampar n ipoh skaligus.Almaklumlah dekat je,sekangkang kera je..

    ReplyDelete