Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 12 September 2011

FB berperang...Perang berFB...

**hasil cik google**
mood ke laut hari ni.
semua angkara perang FB tadi. tak abis-abis pasal FB kan?
bila teguran kita disalah tafsir jadi 'busuk hati'.
kat sekolah mana ko belajar ea bila copy paste gambo tak kire gambo papepun dari google pastu tempek kat FB kata tu gambo ko?
boleh? LAW mane SEKSYEN bape ea? ce cite sikit kat kak kiah ni...
nasib aku dah lame tinggalkan zaman business law. kalau tak abis semua seksyen aku kasi keluar.
haish...sudahla malas aku nak kenangkan orang yg tak panjang akal camtu.
siyes..aku tak rase kerugian papepun. busuk hati? oh jauh sekali.
buat ape aku nak busuk hati pada orang cam ko. nothing for me.
yang aku tau sekarang, kalau nak pilih kawan biar berpada-pada. maybe sebab dia bkn kategori kawan aku la kot perangai dia camtu.
kawan² aku perangai elok² belaka.
bak status terbaru aku tadi, 


'berhati-hati memilih kawan lepas ni...tak semua kawan boleh jd kawan yg baik tuk kite...kawan yg banyak tak menjamin hidup kite bahagia...biar kawan 
sikit, tapi dpt buat hidup kita ceria.'

sekian. 


p/s: pasni rase cam nak select balik la frenlist aku kat FB tu. lebih byk stalker dari 'kawan'. 
   

No comments:

Post a Comment