Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 19 August 2011

mega sale perabiskan duit


semalam kan aku de iftar dengan officer² mot kat red wok bangi.
pukul 9.15 pm cenggitu baru masing² reti angkat bontot balik.
pastu, laki aku tanya.
"ke mana kite pasni?balik ke?"
aku pun pe lagi pantang ditanya,
"jom g mega sale kat PICC nak tak? JALAN² JE.."
kenapa perlu BOLD kan perkataan JALAN² JE tu?
sebab konon² niat asal memang nak jalan je,
tapi hati ni terbekenan la pulaks kat 2 handbag ni.
aku suh laki aku tolong pilihkan antara 2 handbag yang mane cantik.
sekali nak tau dia cakap pe?
"ambik la dua²"
woahhh...aku silap dengar ke?
eh tetiba cam teharu pulaks laki aku cakap camtu.
dah la hari tu dah TERbeli 2 handbag.
cadang 1 nak bagi mak aku, 1 lagi tuk aku.
tapi yang aku punye tu aku rasa macam kecik la pulaks.
aku ni suke yang jenis besar², supaya boleh sumbat segala mak nenek je dalam beg tu.
bak kata laki aku.
poket doraemon.
ciss..
kekdahnya, beg yg beli awal tu, 1 bagi mak, 1 lagi bagi MIL.

eh kalau korang nak pegi lagi sempat ni.
mega sale tu sampai ahad ni, 21/8/2011.

happy shopping!!

p/s: aku rasa dah cukup kot setakat ni je shopping raya. 
duit mengalir cam air terjun dah rase. 

No comments:

Post a Comment