Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 29 July 2011

malam tadi punya cerita

wewitt..jumaat dah.
minggu ni cepat semacam je masa.
wah lusa dah nak puasa.
weekend ni mau shopping barang tuk penuhkan kabinet dapur tu.
penuhkan je, masaknya tak tau la.
//muehehe//
eh semalam kan, balik keje sempat layan dvd cite sekali lagi.
ok la layan gak la.
geram betoi dak mia tu.
anak aku nanti arap² comei camtu la.
//verangan//
eh tapi tak tau pehal semalam terfeeling lebih pulak tengok cite tu.
tap tap tap airmata.
laki aku kat sebelah ushar pelik je.
cepat² kesat airmata kat baju.
//kuat drama//
tak paham betoi,bendera merah tengah berkibar mood pun berkibar same.
(-_-')
cite pasal bola pulak.
ni pun mendatangkan marah. mau je tempeleng 'singa-singa' tu sekoq².
kuat drama ea korang. takat gune pemain import, pe barang.
tengok malaysia, 100% pemain buatan malaysia ok.
kalah pun bermaruah. tak pe, maybe bukan rezeki kite kali ni.
cube lagi next time.


selamat bersahur & berpuasa.
bye!




No comments:

Post a Comment