Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 14 July 2011

cuti-cuti moh ke perak : part 4 - Pangkor (snorkeling)

...sambungan entry....

pergh lama benor aku nak perabihkan cite pangkor nih.
penat nak meng'refresh' balik ingatan.
uwaargghh.. 
ok entry malas nak taip panjang². tengok gambor jela ea.


posing 'thumbs up' camni adalah wajib

laki aku pun tak ketinggalan nak 'thumbs up' jugak

geram tengok ikan² ni. 
tangkap buat ikan bakar cicah air asam baru tau!

muka suci laki aku..//muehehehe//

jakun kejap sebab dapat perhatian dari ikan. sian (-_-')


misi tangkap ikan guna tangan je. 
memang keje gila. kagum la nelayan² KALAU aku dapat tangkap ikan guna tangan. 


misi tak berjaya. nampak tu muka hampa? memang tak nampak. sebab gambar adalah blur. 
(-_-)


muka atak tenyum juge. 


pestime aku main benda alah ni. selalu tengok dalam drama je. 
aku pun nak berdrama jugak. //muehehehehe//


hero aku ni pe ntah lagi. 2x ganda berdrama //huhuhuhu//


ok time ni bukan drama, tapi memang betol² kitorang nak terbalik. 
terlebih muatan. //hahahaha// tak la, ombak tarik la ko ni pun.


suke benor haih dengan gambor ni..like..like...like sejuta kali!


ni time dinner 2nd day. tepi pantai + banyak nyamuk


KAMI suke PANGKOR!

ok setel pun cite pasal pangkor ni.
have fun sangat² bile dapat spend time dengan orang yg tersayang.

p/s: mane tau kot² dpt 'anak' hasil dari pangkor kan? //kuikuikui//





1 comment: