Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 15 July 2011

BFF la sangat kan

sejak empat menjak ni, suka pulak aku dok layan drama ANNISSA kat TV3 tu.
laki aku pun sama dok melayan.
yang tak boleh blah, bila aku terlupa,dia yang remind aku.
eh hari ni ade ANNISSA.
aku pun, erkkk..ok.
jarang la laki aku nak melayan drama² melayu ni.
kalau tak sport channel, discovery channel jela.
ke sebab ade perempuan² hot dalam cerita tu kot?
mungkin la. //sigh//
tak heran sangat bab tu, yang aku heran ialah watak Anna (fiza elite) dalam tu.
betul² wujud ke perempuan sebaik Anna?
sampai dimadukan BFF sendiri pun boleh tak sedar.
baik sangat kot Anna tu. 
sampaikan bila keluar je watak farid (zamarul), mula la aku.
'abang jgn buat ayg camtu tau.'
hehehe..sebagai isteri kena la remind suami selalu ok. takut dorang lupe. //ngee//
tak tau la bagi orang lain macamana, tapi cam aku ni jenis susah nak pecaye kat orang.
lebih baik berkawan sama rata je dengan semua orang, asalkan tak sakit hati.
pengalaman silam beb da pernah kena. 
sejak dah kawin ni, laki aku jela BFF aku. 
seburuk & sebaik perangai aku pun, dia terima, camtu jugak seburuk & sebaik perangai dia pun, dia tetap laki aku.
susah senang ketawa sedih aku, aku tau dia je yang tak penah jemu dengar.

mood pangkor tak abis² lagi la...
//sigh//







No comments:

Post a Comment