Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 16 June 2011

silap sms lagi?

petang semalam time nak balik la macam² benda tak setel lagi.
jenguk kat bawah tengok hubby dah sampai. mase tu dah kul 5.30pm.


aku: tunggu jap ea. bos tak masuk opis lg.


5min kemudian....
hubby: lambat lagi nak turun?
aku: jap nak tunggu bos.nak mintak permission g forum.



aku: (sms bos nak minta permission nak pegi forum)


pastu bos diam tak reply pon. grrrrr...


hubby: kejap pe ni?
aku: sabarla..byk benda tak clear lagi ni.


nak tau kat sape aku hantar???



BOSS!!!
 arghhh...


tetibe baru aku sedar yang sebenarnya aku pegi send kat bos sms td...
mau tak gelabah aku.
awat la mengong sangat aku ni..
adehh..
officer kat opis aku sume bantai gelak.
ampehh~
sudahnye malas aku nak tunggu bos,aku pun cabut je la...
tetibe elok je sampai parking kat rumah...


bos: apa benda yg tdk clear?


arghhhh...cane ni cane ni..menggelabah lak aihh tetibe..


aku: bos sori sy silap send tadi. nak anta kat husband.


sudahnye....
forum pun aku tak dapat pergi.
sebab lambat confirmkan.


moral of the story: mate kasi bukak besar² lain kali!!wuwuwuuwu. (versi jambu MHRL)






No comments:

Post a Comment