Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 21 June 2011

KERONSANG ANTING² RM8 / PC

assalamualaikum w.b.t.
huhu..ade satu berita gembira.
ecehh..
first time ni dalam hidup aku buat.
ok la straight to the point, sekarang ni aku dah mula berjinak² dengan bisnes.
ala..kecik-kecik je dulu.
sebenarnye niat tu dah lama dah ada, tapi baru² ni je setelah dapat permission dari suami terchenta baru la impian ni terlaksana.
niat hati cuma nak test market je dulu, tak sangka dapat sambutan jugak.

terharu mak noks!
ni la dia bisnes yang aku buat. 
tumpang iklan kat blog sendiri...
hehehe..

KERONSANG ANTING²
SEMUA RM8 / PC
(TIDAK TERMASUK CAJ PENGHANTARAN)








banyak lagi design menarik. sesiapa yang nak beli/pertanyaan sila ke FB ye.
terima kasih kepada customer² Diani Collection...


p/s: insyaallah hari ni stok baru sampai...banyak lagi design menarik untuk tatapan korang...stay tune!!


No comments:

Post a Comment