Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 June 2011

5 sebab kenapa saya tak pilih perokok sebagai calon suami?

sori pada readers yang terasa kalau baca entry aku kali nih.
jangan ada yang benci aku pulak sudah lepas baca. ni berdasarkan pandangan dari sudut hati kecik ku saje:


HABIT DARI KECIK
dari kecik kot aku dah start tak suka segala jenis mak nenek kaitan dengan rokok. baik dari segi bau ke,puntung dia ke, bekas dia ke..semua² la kaitan dengan rokok.mase kecik dulu (sekarang pun sama), nak pegang bekas abu rokok pun aku dah geli geleman, siap² nangis² la ko kalau paksa aku pegang dulu. tak tau nape. pelik kan?

ALERGIC ASAP
aku siyes tak tahan dengan bau asap. tak kire la asap pepun. ni kan pulak kalau asap rokok tu. boleh imagine tak macamana bau yang melekat kat dorang? #PENGSAN#

NAFAS BERBAU
aku ni suke menempek² kat laki aku, tak kire balik keje, tengok tv, nak tido & setiap masa la senang cakap. kalau laki aku ade bau rokok camana la aku nak dekat kat dia kan? baru nak feluk tetibe nafas dia berbau..OMG tak suke la!#PENGSAN LAGI#

NAFSU TERBANTUT
bagi yang dah kawin konpem² la korang akan kiss² laki korang kan..(tipu la kalau tak)..so camana aku nak kiss laki aku kalau melekat bau rokok kat mulut dia? aku sangat² sensitif ok.

MEMBAZIR
satu lagi aku tak suke sebab membazir!!!kalau sebulan belanja rokok je sampai rm200-300, meh bagi aku duit tu buat beli langsir kapet lagi bagus. atleast nampak, dari duit tu hangus gitu je. 


p/s: dats y aku pilih laki aku jd suami. kembangla laki aku bace ni. muahaha. (^_^)



1 comment:

  1. kalau kita tgh selsema lps tu perokok jalan sebelah lagi tension, rasa nk tanam idup2 perokok tu hehe

    ReplyDelete