Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 9 May 2011

makan² bufday budak kecik

hari ni bufday officemate aku, myra.
23 tahun sudah dak gojes sorang ni.
kebetulan hari ni mimpi pe ntah aku tetiba nak bawak camera g opis.
so ape lagi.

menggedik ler jawabnye.


'penyakit' yang tak dpt diubah..
peace tak abis²...

tadaaa..ni dia bufday girl kite...myra

time lunch lak kitorang bawak dak kecik nih pegi makan kat pizza hut, alamanda.
laki aku pun join gak.
harus la kan ankut laki join sekali.


peace ya aww aww!!
iskk..cam pau da aku tengok muke aku tu.
hubby cute & apis bambam


laki sape la ni?
awat apis pandang myra camtu?tak puas hati lateww myra amek ayam lebih.
lapar balik lak rase tengok ayam ni...grrrr..


ok pic pizza tak sempat ambik.
sebab masing² dah kebulur.
eh yang bestnye tadi, ada surprise ko dari staff pizzahut..
dorang siap datang table nyanyi lagu bufday tuk bufday girl & 1 pan side dish  tuk kitorang.
kalau camtu sok datang pizzahut ngaku bufday aku pulak la..
haha.

ok la tata...


1 comment:

  1. alalala...terharu nye..santek gak picci2 ni..mohon amik dua-tige keping ea kak..cayang akak!

    ReplyDelete