Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 27 May 2011

jumaat sudah!!

korang cuti g mana?
eh..kat putrajaya sekarang ada Perhimpunan 1Juta Belia tau.
jemput lah datang ye.
dengar cerita macam banyak je aktiviti.
jom jom jom heboh heboh pon ada.
eceh..bukan main lagi aku dok pomot.
hehehe.
aku sendiri pun tak tau nak pegi ke tak.
sejak meningkat usia ni (ceiittt) dah kurang minat nak pegi tempat² yang bersesak orang ni.
siyes wehh. aku kalau berjalan tempat² camtu dah rasa tak nampak orang dah. berpinar².
see..dah cam orang tua dah aku nih.
TAPI...
jiwa maintain muda okeh!!
muahaha.
weekend ni plan nak tengok KARAK.
nak tengok adik shahir belakon la yu!
konpem laki aku benanah hidung tengok bini dia TERUJA bebenor nak tengok shahir.
(^_-)
tak kisah la best ke tak janji dapat tengok adik shahir belakon.
eh sabtu malam lak aku dah book court badminton kat bawah rumah tu.
semangat nak berentap dengan laki aku nih.
orang dok sibuk rentap futsal, we'ol lak sibuk berentap badminton gak.
huhuhu.


ok selamat ber'weekend la ye!~


babai~

No comments:

Post a Comment