Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 26 May 2011

demam nora elena!!


sejak drama nora elena nih, kalau ter'miss' 1 episod pon dah rase tak tentu hala.
nape ea?
biasa kalau pukul 7 tu memang aku dah konker tv.
kalau laki aku sibuk nak tengok channel lain, memang harapan la aku nak bagi.
kejam kejam.
aku suka episod semalam.
lawak pulak bila aku tengok elena cam malu² kat dalam bilik.
siap suruh seth keluar lagi tu sebab dia nak salin baju.
pastu siap pesan..
 "nanti kalau dah abis saya ketuk pintu 3 kali baru awak masuk.."
haha.

tu yang aku malas nak layan sangat drama bersambung² ni..
biasanya kalau aku dah layan dari episod awal tup tup episod last sekali tu mesti aku tak dapat tengok.
ada jela hal time tu.
isk..isk..
harap² kali ni dapat tengok sampai abis ler..

~tata~



2 comments:

  1. kak ayu pon layan citer nih... :)..
    kak ayu dah baca novel nih.. mmg best...mmg feel aarrr...

    ReplyDelete
  2. yeke kak?has tak penah bace pon novel tu..tp tgk drama ni cam besh..

    ReplyDelete