Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 25 May 2011

anak buah aku yang no 6

ok tengok tajuk pon dah tau.
cam dah tua sangat dah aku ni.
20 Mei 2011 aritu, anak buah aku dah bertambah jadi 6 orang.
yg ke-6 ni anak abangngah aku.
princess dia yang 1st, anak no. 3 & cucu gegirl yang ke-2 dlm family we'ol.
aku pun tak sempat tengok dak kecik ni lagi.
acu tak sabo mau gomoi² batrisyia!!
aku ni dari dulu memang pantang jumpa baby, memang geram.
ni ha muke dak kecik nih.


tengok mane aku tak geram!!

ok bye.



No comments:

Post a Comment