Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 9 May 2011

# 20

hari sabtu aritu saje try test buat nasi ayam.
laki aku dok sebut sebut je.
bagi hint suruh aku buat latewww..
nasib aku paham..
ecececehhh..
aceli, nasi ayam ni resipi dari MIL aku.
cam biasa la time nak masak baru terkial² nak mencari resipi.
dan² la call MIL hari jumaat tu tanya resipi.
nasib MIL sporting.
ecehh..
betoii la MIL aku sporting abis.
siap ajar dari A-Z.
rupenya senang je buat nasi ayam ni.
bahan² pun tak banyak nak guna.

nanti aku kasi tempek kat sini ye resipi nya.
tertinggal pulak kat rumah.
 
sekarang kasi layan pic kat bawah dulu.

model harus ade di mana² ye....
ayam tu walaupun hitam tapi sedap sampai licin okeh..muahaha..
~nasi ayam resipi mak mertua~

ok tu saje.

p/s: pasni nak try buat nasi beriyani gam pulak ler...walawehh..



No comments:

Post a Comment