Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 4 May 2011

# 19

hai pagi semua!!
meh nak cite pasai weekend hari tu.
weekend hari tu aku tak duduk rumah sangat pun.
mak mentua & adik ipar datang rumah.
sempatla pegi shopping kain nak buat baju raya kat JAKEL.
shopping tudung kat jln masjid india..
gila heaven ko murah ya amat!!
sampai rambang mata jadinye.
mata ni kalau tengok kaler merah & pink mesti terus cam berpinar².
OMG!!OMG!!
konon² tak mau beli, nak beli baju siap je raya nanti.
sudahnya bukan 1 tapi 2 pasang kain aku rembat.
shawl lak bukan 1, bukan 2 tapi 8 helai aku beli.
hamek kau!!
wuwuwu.
 nangis tgk duit keluar dgn lajunye.
(T_T)
so tahun ni tema kami merah & pink ye.
gila awal kan prepare tuk raya?
cam prepare tuk kawin lak.
eh tetibe rindu perasaan tu.
ecehh.

malam pulak kitorang pekene satay haji samuri kat kajang.
dah lama rasanya tak makan satay.
selera aku sekarang mengalahkan orang mengandung je.
kalau ye pun pe salahnye kan kan kan?
muahaha.

*dalam jakel pon sempat berposing.*
*MIL & cucu nye*
*ana, SIL & aku*
*aku yang demok..wuwuwu..*
*see..cam shopping raye da..*
*eksen je lebih aku tu..kat sini aku beli 2 shawl je.*
*ana sekarang dah jadi 'antu' shawl..*
*terbaikkkk*
*harga dia not bad la...*
*tetiba rase lapar pulak tengok balik gambar ni..grrrr..*

hari ahad tu pulak kitorang pegi attend kenduri sepupu belah hubby.
dorang buat majlis kat MBSJ.
kat area² puchong nun.
*ana & aku tak abis² berposing..*
*ni salah satu shawl yang aku beli kat jln masjid india tu..*
*ni la pengantin nya..perempuan tu yang sepupu hubby..selamat pengantin baru!!*
*gambar tuan tanah kedaung harus la ada kan..*

ok tu saje.
tata!!




No comments:

Post a Comment