Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 12 April 2011

# 9

perghh banyak lak cite tertangguh.
last week, hr isnin laki bini ambik cuti.
release tension katenye.
'nye' tu merujuk kpd aku ler.
wuwuwu.
tension la keje, nak pencen je rase.
boleh?
lg 25 thn br boleh berangan nak pencen.
(T_T)
berbalik cite tadi, haa minggu lepas kitorang berjalan² ke melaka.
aku, hubby, kakak ku & eyra kenet.
beshh tapi yang tak besh nye sebab kejap sangat.
tak puehhh.
next time lau nak pegi kene check in baru puehh hati.
so sempat pegi jalan² sekitar bandar hilir je.
tempat kapal besar tu, menara taming sari pon tak sempat pegi.
eye on melaka lagi ler tak sempat.
sempat pegi muzium erkk pe nama ntah.
siyes tak ingat.


* ni la muzium yang kitorg pegi tu. merah lagi..auwww..*
*bukti masuk muzium...ce teka sape yang snap pic ni?*
*bekepit sesaje..pic ni pon ce teka ce teka sape yg snap?*
*taaadaaa..dak kecik ni la yg snap pic laki bini ats tu...*
*bekepit je dengan ayah chu die..ske wat acu jeles kan? huh. *
*bajet masuk majalah mangga je. =P*

kat melaka ni makk aiii banyak toi muzium nye.
jalan² sikit, ade jumpa muzium. jalan² lagi ade muzium lagi.
gile kagum aku tengok bangunan² kat sini.

*nih hotel aldo tak silap aku. suke tengok design dia. merahh gitu..*
1 je yang aku tak tahan, panas sangat la.
mybe sebab dekat dengan laut kot.
panas terikkk.
*model meriam. bukan mariam ye.*
*comeinye laki sape la tu. ohh sori he is mine..=P*
*comei tak pokok ni?geram je aku tengok. laki aku ckp pokok ni cam bentuk aiskrim. nyum²*
rase nak terbakor kite bakor..kite bakorr.. je kulit.
otw nak balik, kitorang singgah kedai makan dlm ladang kelapa sawit.
toi la..kedai makan ni betol² dlm ladang kelapa sawit.
semua dok pakat nak makan asam pedas.
cari makan lunch pukul 3 ptg, memang susah la nak jumpa,lau ade pon tinggal bekas je.
cari punye cari nasib jumpa kedai makan tu.
dia jalan nak ke sungai udang.
ntah jalan mane laki aku redah.
*lupe plak pe nama kedai ni..adoiyaii*
*set nasi kukus+ikan pari asam pedas*
*set nasi arab. banyak gile ok nasi dia..*
*sape order cendol boleh tambah ikut suke korang. minum sampai muntah.*

lepas sampai kl, kitorang p anta akak aku naik bas kat bukit jalil, pastu kami laki bini pon pegi karok lak.
muahaha..
siyes penuh xtvt hari tu.
*aku, dia & ser ser ser memang tak dpt dipisahkan*
*feeling abis laki aku nyanyi..*

tu je setakat ni..
next entry pasal Formula One pulak okeh.

adios!














No comments:

Post a Comment