Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 29 April 2011

# 18

sabtu lepas aku, hubby & keluarga mertua pegi kuantan, rumah makngah hubby.
tujuannya, nak sambut birthday atuk yg ke-80 & sambut bufday alia,azim,rayyan &
anniversary chu&husband.
aceli, makcik² hubby ckp atuk pernah gitau, dia teringin sangat nak sambut birthday.
pastu,teringin anak² menantu cucu cicit bagi hadiah.
comei kan?
memandangkan umur atuk pon dah 80 so, anak² menantu cucu cicit pun plan la buat surprise party ni kat atuk.
eh tak de la party mane pon..takat buat bbq & kenduri sikit je.
tema kaler ialah bagi gegirl kaler pink, boboi kaler biru.
tapi gegirl je yang majoriti ikut kaler tema, boboi dah pakai kaler tema mase kenduri siang tu je.
(eww...geli pulak bergegirl boboi..muahaha)
tapi pepun memang enjoy.
time atuk bagi speech tuk anak² menantu cucu cicit, tetibe aku lak yang jadi sebak.
tetibe rindu kat arwah tok & pah aku.
boleh gitu?
mase kecik dulu tak sempat nak bermanja² dengan dorang.
cuma mase arwah pah belah abah je aku sempat jaga dia mase dia terlantar sakit dulu.
so, bila hubby still ade atuk & pah, aku pun rase cam dorang pon cam atuk & pah aku gak.
appriaciate sgt sebab aku masih boleh rase perasaan syg kat atuk & pah camtu.
eh tercite sedih lak.
isk isk isk..
(-_-,)
ok la kasi layan jela pic bawah ni okeh.

*atuk yang super duper kiut...*
*bufday kek sponsor oleh nadia bayu*
*3 of us in hot pink*
*posing posing*
*ana (sis-in-law), alia, me, mira & kak ya*
*aku muke abis garang da la tu, mira ketakutan, kak ya garang² tp muke kiut..camne tu?*
*anak² dara. eh ok silap 2 bini org, 1 anak dara*
*kami*
*turn laki pulak posing*
ok tu saje.
semoga atuk panjang umur dan sempat tengok cicit dari kami nanti.
sayang atuk banyak²!!!

babai!!



3 comments:

  1. gmba kenduri time siang tade eh. ehehe. comel jek atuk. tak aci la has amek gmba2 yg kak ya dah edit. cepat upload n edit plak. nnt kak ya nak amek plak. ahaha. sempat edit sket je. ;p btw, kek tu sebenarnye nak buat untuk makan2 je. tbe2 terjadi birthday cake lak sbb mak ngah tak beli kek. ada bli kek coklat tak bermakan pun dlm peti ais mak ngah tu. byk sgt kek. huhu. btw, seronok kan time celeb bday atuk nih ;))

    ReplyDelete
  2. comey gile la atuk..hehe..has pon xsmpat nak upload n edit pic2 ag..bz memanjang..huk2..tu la tak sempat nk merase kek coklat tu..pepun, epy gile la dpt join camni..nxt time suh dorang organize family day lak g pantai ke..huahua..sure happenin..

    ReplyDelete
  3. comeynye atuk nak sambut birthday! huhu..

    ReplyDelete