Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 April 2011

# 15

fuhh..
sape yang bace status FB aku pagi tadi tau ler al-kisah nye..
pagi² lagi tadi dah buat temperature aku naik mencacak ke langit..(bukan main lagii ayat..)
kadang² terdetik kat hati ni nak berenti je keje, jadi hw je.
ingat nak jadi PA ni senang?
meh sini dok tempat aku ni rase cane.
nak jaga boss mengalahkan jage laki sendiri.
jage laki aku pon tak de la nak terkejar² sane sini bagai.
selang 5 minit panggil..pastu panggil lagi..
adoiyaiii...naik cramp kaki.
aku rase aku la PA paling selekeh kot.
dalam opis dok berkaki ayam je.
lau datang mood aku je baru aku sarung sandal bulu² romantika aku tu.
selekeh kan?
gile ko nak pakai high heel pastu terlari² bila dia panggil.
memang tak dan la...
haih..
yela yela...pepun aku kene bersyukur sebab atleast aku de keje.
ok fine.
arap² la suamiku terchenta dimurahkan rezeki supaya cepatla kitorang hidup senang, so aku dah tak payah keje.
fuhh fuhh..


ok bye nak g tenangkan diri.






2 comments:

  1. salam kenal..
    cam tu lah kalo jd PA..
    dapat bos cerewet, satu hal..
    tp paling x best dapat bos yg dok harap kat kite jer.. pening tau..
    sabar banyak2..

    * Alhamdulillah setakat ni dapat bos sumer ok..dah penah jg 5 org bos sebelum ni..

    ReplyDelete
  2. mama dhia:wslm..PA gak ea?boss sy ni tgk mood,kdg2 dia ok,kdg2 x..sabo jela..haih..awk PA ktne?

    ReplyDelete