Pages

♥ pengikut setia ♥

cinta kami bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 12 April 2011

# 10

fuh. rajin benor aku menghapdet entry arini.
maklumler boss cootiiii.
sookaa sookaa.
nak cite ni ahad aritu aku & hubby dpt tiket free pegi tengok F1 kat Sepang International Circuit (SIC).
da nama pon free, harus la pegi kan kan.
so ahad tu pagi² lagi kitorang dah keluar rumah.
tak de la pagi sangat pon.
dalam pukul 9 camtu.
pastu pegi ambik cik sulia kat umah dia dulu, bekpes² dulu br gerak g Putrajaya Sentral.
naik erl je la.
gile ko nak bawak kete, rm50 per entry ok & flat rate.
koser la nak bawak kete.
lagipon ktorg dapat pass erl free tuk sepanjang 3 hari tu.
ngee~

*sopannye la..bini sape la ni. bluweekk.*
*(^_^)*
*aku & cik sulia*
*aku & hubby b4 kene temuramah ngan  wartawan. exsited sampai lupe nak tny dari paper/majalah pe. (T_T)*
*rm25 per set.. gilo ko. pengsan aku tengok harga. lapo punye pasal telan jela*
*tak ingat lak model pe 2 kete ni.*
*time ni kereta² biase ngah race..kereta neo last 1x. sian..*
*team ferrari*
*team redbull*
*Gadis litar tengah berarak*
*lotus renault. team peberet kitorang (peberet la sgt)*
*sebelum race start*

*team lotus*
*team Lotus Renault*

ok tu saje. kalau taun dpn dpt lagi tiket mau pegi mau pegi lagi.
taun ni pegi dah de team peberet dah.
Lotus Renault!!!
yeahhh...
taun lepas pegi blur² je tak tau pape.
m. schumacher team pe pon tak tau.
skg dah tau da..
muahahaha.

ok bye!!

No comments:

Post a Comment